ORDU / ÜNYE - Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu

Ock

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında  Çocuk Edebiyatı Yazarı Servet BAL tarafından okulumuzda yazarlık mesleği konulu söyleşi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz merak ettikleri konuları öğrenme fırsatı bulmuştur. Yazar Servet BAL'a ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

ERASMUS+ 2023 Okul Eğitimi Akreditasyonu

May

Kurucu ortaklığını Ünye Bilim Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Zeynep ÇAYIR ve Azerbaycan'dan Leyla BABAYEVA öğretmenin yaptıkları Türkiye’ den 10, Azerbaycan’ dan 7 ortakla yürütülen Ulusal Destek Servisi tarafından onaylan Değerlerimiz ve Biz adlı eTwinnig Projesi Okulumuzda yürütülmeye başlamıştır.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bugünün küçükleri yarının büyükleri çocuklara Çocuk Bayramı olarak armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM nin açılışının 103. Yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerimi Koruyorum (ÇEDES) Projesi Kapsamında Yeşilkent Sehit Mustafa Güler İlk/Ortaokulu Müdürü  kardeş okulumuz Hatay Kırıkhan Mehmet Akif İlkokulunu ziyaret etti.

Mrt

Okulumuz Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu; Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Yılı Okul Eğitimi Konsorsiyum Kurumları arasında yer alan 18 okul arasına girmeye hak kazanmıştır.

Erasmus+ Akreditasyonu çalışmaları kapsamında Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Okul eğitimi alanında yapılan 181 başvuru değerlendirilmiş, okulumuz başvuru kalitesi ve katılımcılık ilkleri uyarınca konsorsiyum ortağı olarak seçilen okullar arasında yerini almıştır.