ORDU / ÜNYE - Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu

Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu

Yeşilkent Merkez Mahallesi Küme Evleri No 43 Ünye / Ordu
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Servis
Yeşilkent Merkez Mahallesi Ünye/Ordu
lçe merkezine 22 km ordu il merkezine 82 km
Diğer Hususlar
Okulumuzda mevcut öğrenci sayısı ana sınıfı dahil 44, 1.,2., 3. ve 4. sınıflardaki öğrenci sayılarının 10 öğrencinin altına düşmesi nedeniyle 1-2/A, 3-4/A sınıfları şeklinde Birleştirilmiş Sınıf uygulaması yapılmaktadır.